Fors handgemeen tussen Balotelli en coach Mancini

© Paul Cousans/Zenpix Ltd

Ruzie op de training van voetbalclub Manchester City.

Amsterdam. De Italiaanse aanvaller Mario Balotelli en Manchester City-trainer Roberto Mancini hebben gisteren op de training een handgemeen gehad. Op foto’s is te zien dat de spits zich op agressief gedraagt tegen zijn landgenoot en dat ze elkaar vastpakken. De ruzie zou zijn ontstaan na een harde tackle van Balotelli op Scott Sinclair.

Na de overtreding verzocht de coach Balotelli de training te verlaten. Maar de omstreden speler weigerde dat, aldus de Daily Mail. Daarop zou Mancini zelf geprobeerd hebben om de aanvaller van het veld te krijgen. De training – die al bijna afgelopen was – werd daarop beëindigd. Kort daarop verliet Balotelli in zijn Bentley het terrein.

De relatie tussen City en Balotelli was al moeizaam. Volgens de Daily Mail was het het zijn veertiende incident in Engeland. Hij gooide eerder dartpijltjes naar jeugdspelers. NRC