Cheerleaders ahoi!

TAMPA, FL - JANUARY 1: Pregame dancers huddle under the stands before the Michigan Wolverines play against the South Carolina Gamecocks in the Outback Bowl January 1, 2013 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida. Al Messerschmidt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP

Je zou ze misschien eerder aan de rand van het zwembad verwachten, maar deze cheerleaders in matrozenpakjes komen voor een American footballwedstrijd. Ze wachten tot ze op moeten voor de openingsdans van de traditionele nieuwjaarswedstrijd ‘Outback Bowl’. Die werd gisteren gespeeld in het Raymond James Stadion in Tampa, Florida. De Michigan Wolverines speelden tegen de South Carolina Gamecocks. In de rust stonden de Gamecocks met 21-13 voor. De wedstrijd was nog bezig toen deze krant naar de drukker ging.