Borrelen kun je leren

Boek

Borrel-babbelen

Hugo Vos, 16,95 euro

Onzekerheid op een borrel is je grootste vijand. Voor je het weet, ga je meer drinken dan je lief is, kan de schaal met borrelhapjes niet passeren zonder dat je er een vlammetje („en nog een bitterbal voor straks”) af pakt en plak je als een mossel vast aan die ene persoon die je wel kent. Terwijl een borrel gouden kansen biedt. Contacten leggen, mensen enthousiast maken over jou of je bedrijf en informatie opdoen. Op borrels worden veel zaken gedaan. Hugo Vos spreekt die mensen aan die een barrière voelen bij het borrelcircuit. Hij legt uit dat het geen hogere wetenschap is, maar een spel dat je kunt leren. Hoe benader je onbekenden, hoe houd je de zaken altijd in het oog en hoe blaas je een mooie aftocht? Het staat allemaal in het boek Borrelbabbelen.