Kijk de spectaculaire jaarlijkse vuurwerkshow in Sydney terug

‘Fiscal cliff’? Kredietcrisis? Niet in Australië. In Sydney vloog vandaag voor 5,2 miljoen euro aan vuurwerk de lucht in om het nieuwe jaar te vieren. “Deze vuurwerkshow zet Australië echt op de kaart,” aldus burgemeester Clover Moore.

En daar is het Australië natuurlijk om te doen. Niet alleen verwacht Sydney zo’n 1,5 miljoen toeschouwers in de haven bij het iconische Opera House en de prachtige Harbour Bridge. Ook 2,3 miljoen mensen over het hele land kijken naar de vuurwerkshow en meer dan een miljard mensen wereldwijd.

Voor de eerste keer in de geschiedenis werd het spektakel live gestreamd. De totale show bestreek krap een kwartier. Bekijk ook de laatst binnengekomen foto’s.

Kijk hier de hele show terug:

http://www.youtube.com/watch?v=lBfp96D6j_M

    • Marije Willems