Oud-president Bush mag weer van de intensive care af

Vorige week werd Bush senior opgenomen op de intensive care vanwege “een hardnekkige griep”. Inmiddels is hij weer van de intensive care af. Foto (uit mei dit jaar) AFP / Mandel Ngan

De situatie van de Amerikaanse oud-president George Bush senior (88) is verbeterd. De oud-president is inmiddels verplaatst van de intensive care naar een reguliere ziekenkamer. Dat meldt zijn woordvoerder in een verklaring.

“De situatie van president Bush is verbeterd, dus hij is vandaag verhuisd van de intensive care naar een reguliere ziekenkamer in The Methodist Hospital om verder te herstellen. De familie dankt iedereen voor de gebeden en goede wensen.”

Vorige week werd Bush senior opgenomen op de intensive care vanwege “een hardnekkige griep”. Hij ligt al sinds 23 november in het ziekenhuis, toen hij werd opgenomen vanwege een aanhoudende hoest wegens bronchitis.

    • Lex Boon