Olympische supporters

Augustus, Londen De Britse fotograaf Peter Marlow was erbij, bij de Olympische Spelen die deze zomer in zijn land werden gehouden, maar op enige afstand. Hij fotografeerde een supporter bij de hockeywedstrijd Nieuw-Zeeland-Argentinië (linksboven), de ticketlozen die buiten de stadions op grote schermen de wedstrijden volgden (rechts midden), de vrijwilligers tijdens een korte pauze (linksonder).
Augustus, Londen De Britse fotograaf Peter Marlow was erbij, bij de Olympische Spelen die deze zomer in zijn land werden gehouden, maar op enige afstand. Hij fotografeerde een supporter bij de hockeywedstrijd Nieuw-Zeeland-Argentinië (linksboven), de ticketlozen die buiten de stadions op grote schermen de wedstrijden volgden (rechts midden), de vrijwilligers tijdens een korte pauze (linksonder). Foto’s Peter Marlow

Augustus Londen De Britse fotograaf Peter Marlow was erbij, bij de Olympische Spelen die deze zomer in zijn land werden gehouden, maar op enige afstand. Hij fotografeerde een supporter bij de hockeywedstrijd Nieuw-Zeeland-Argentinië (linksboven), de ticketlozen die buiten de stadions op grote schermen de wedstrijden volgden (rechts midden), de vrijwilligers tijdens een korte pauze (linksonder).

Foto’s Peter Marlow