MUSICAL

Soul Sister, T/m 6/1 in World Forum Theater Den Haag.

NRC Handelsblad[De Britse musical] Soul Sister vertelt hoe het opwindende soulduo Ike en Tina Turner in de jaren zestig en zeventig furore maakte. [...] Natuurlijk komen er veel hits voorbij, van Proud Mary tot en met het almaar accelererende River deep, mountain high [...] Het laatste half uur is zelfs niet eens een musical meer, maar een ononderbroken popconcert. [...] Hoofdrolspeelster Emi Wokoma, voormalig fitnessinstructrice, [is unaniem] geprezen om haar gepassioneerde optreden als Tina Turner.

Algemeen Dagblad De beginjaren van de rock-'n-roll worden liefdevol geportretteerd [...] Na de pauze raakt het drama in toenemende mate ondergesneeuwd door de elkaar dan in steeds sneller tempo opvolgende hits. Op zulke momenten bekruipt je soms het gevoel dat je naar een Ike & Tina-tributeband zit te kijken. Zij het een uitstekende tributeband, dat dan weer wel.