Elk jaar sneller

Snelheid is tijd. Snelheid is vooruitgang, verwarring, sport, luxe. En snelheid is zó 2013. Een themabijlage over snelheid.

METROPOLIS roemers, India, Mumbai, Bombay, 2007 Moslimwijk bij Mohammed Ali Road in het centrum. Azie, deelstaat Maharashtra, beweging, drukte, mensen, steden, huizen, winkels, straathandel, economie, taxi, auto, auto's, infrastructuur, architectuur, energie, straat, menigte, mensenmassa, straatleven, markt, straathandel hectisch verkeer,viaduct, wonen, ruimtelijke ordening, beweging, drukte, spitsuur, spits, bus, openbaar vervoer India, Mumbai, Bombay, Traffic in a muslim area in the city centre at Mohammed Ali Road. Asia, people, street, streetlife, movement, economy, market hectic, city, cities, motion, urban, markets, street vendor, taxi, car, cars, rush hour, public transport, Geography / Travel Asien Indien Bombay Mumbai Strassenszene Strasse Stadtansicht Verkehr Chaos Hektik Menschen, Bewegung, Stadt, Strasse, Wirtschaft, Oekonomie, Markt, Strassenhandel, Massa, Wohnen, Spitzenzeit, megastad, megacity, mega city, Megastad Foto: Martin Roemers - Roemers, Martin/Hollandse Hoogte