De laatste Goal van het Weekend van 2012 kun je niet gemist hebben

ALKMAAR - XXX van AZ Alkmaar in duel met XXX van FC Twente. ANP Jerry Lampen

Al weer de laatste Goal van het Weekend van 2012. En daarmee komt het derde jaar van deze fijne maandagochtendrubriek tot een mooi eind. Komend weekend de verkiezing van mooiste doelpunt van 2012, nu nog even de beste van de afgelopen dagen.

Frank Lampard mag naar verluidt vertrekken bij Chelsea, maar in zijn vijfhonderdste Premier Leaguewedstrijd liet hij gisteren toch wat fraais zien. Geldt ook voor Adrien Regattin (Toulouse) en Jaime Valdés (Parma) die ‘m beiden lekker raakten. En de oude vos Cafú, Braziliaanse wereldkampioen van voorheen AC Milan en AS Roma, laat me toch iets puntgaafs zien in een veteranenwedstrijd…

Rondje Eredivisie dan. Oké het is her en der al winterstop dus de spoeling is dunner, maar onze eigen competitie is de laatste tijd een prima leverancier van deze rubriek. Filip Djuricic gaf Marco van Basten eindelijk wat om te lachen en die van Mark-Jan Fledderus mocht er ook zijn.

Maar het prettigste stukje voetbal voor het liefhebbersoog kwam dan toch van de Belg Nacer Chadli. Iedereen zal ‘m al wel gezien hebben, maar nog eens is geen straf. Namens FC Twente droogde hij AZ subtiel af:

http://youtu.be/ZYZhcPHaYxw?t=1m43s

    • Jules Seegers