Kidsflits

scene uit de film Het Geheim (2010) FOTO: A-Film

The Chronicles of Narnia: Prince CaspianVorige week zag u hoe de vier kinderen Peter, Susan, Edmund en Lucy de geheimzinnige wereld van Narnia achter de klerenkast ontdekten. Vanavond spoelen we 1300 jaar vooruit, naar deel twee. De Narnia-avonturiers treffen een heel ander land aan. De jonge prins Caspian roept de hulp van de vier in, omdat zijn land wordt geterroriseerd door de wrede bezetter Miraz.

Zaterdag, SBS6, 20.00-22.55 uur

Bente’s stemDocumentaire over de elfjarige Bente die meedoet aan talentenshow The Voice Kids. Bente merkt dat ze op school populairder wordt, naarmate ze verder komt in de show. Maar het succes knaagt aan haar. Hoe echt is het allemaal?Zaterdag, Ned. 3, 09.30-10.00 uur

Z@PP Bios: Het GeheimBens vader houdt van goochelen, maar die tovert per ongeluk Bens vriendinnetje weg. Komt ze ooit terug?Zondag, Ned. 3, 09.00 - 10.30 uur