NRC Handelsblad en nrc.next op Android

Vanaf nu zijn NRC Handelsblad en nrc.next ook te lezen op Android-smartphones en -tablets. U bladert eenvoudig door de krant en klikt artikelen aan voor een vergrote weergave. Ook is er de mogelijkheid om via een 3G-verbinding extra snel te downloaden of via WIFI een betere weergave in te stellen. Eenmaal gedownload is de krant

Vanaf nu zijn NRC Handelsblad en nrc.next ook te lezen op Android-smartphones en -tablets.

U bladert eenvoudig door de krant en klikt artikelen aan voor een vergrote weergave. Ook is er de mogelijkheid om via een 3G-verbinding extra snel te downloaden of via WIFI een betere weergave in te stellen. Eenmaal gedownload is de krant offline beschikbaar in het archief van uw smartphone of tablet. U kunt de krant dus ook lezen als u niet met internet verbonden bent.

Om de app te gebruiken heeft u een digitaal abonnement op NRC Handelsblad of nrc.next nodig.

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met de Android app, dus suggesties zijn welkom!
Link naar de Playstore:

    • Han-Menno Depeweg