Zet je schrap: het einde der tijden, dat ziet er zo uit. Volgens Hollywood dan

Stel, de Maya’s hebben gelijk en de wereld vergaat. Hoe gaat dat eraan toe? Om je daarvan een beeld te geven is een mooie compilatie samengesteld met de visie van filmmakers in Hollywood op het einde der tijden. Een allesverwoestende gebeurtenis, blockbustermakers lusten er wel pap van. De special effects vliegen je om de oren

Still uit Melancholia

Stel, de Maya’s hebben gelijk en de wereld vergaat. Hoe gaat dat eraan toe? Om je daarvan een beeld te geven is een mooie compilatie samengesteld met de visie van filmmakers in Hollywood op het einde der tijden.

Een allesverwoestende gebeurtenis, blockbustermakers lusten er wel pap van. De special effects vliegen je om de oren om het vergaan van de aarde zo realistisch mogelijk over te brengen in Armageddon, Independence Day, Melancholia en 35 andere films. Dit alles onder het genot van, jawel, Nine Inch Nails: Just Like You Imagined.

De volledige lijst met gebruikte films in deze verzameling staat in beschrijving op YouTube. Nu maar hopen dat NASA gelijk heeft: