Opinie

    • Ik

Moederliefde

Onze jongste zoon (13) is een enorm knuffelbeest. Omdat ik vind dat hij zo langzaamaan te oud wordt om met zijn moeder te knuffelen en zijn blik moet verruimen, stel ik hem voor eens een vriendinnetje te zoeken. We bespreken de strategie: meisje meevragen naar de film, na afloop naar huis brengen, zeggen dat je

Onze jongste zoon (13) is een enorm knuffelbeest. Omdat ik vind dat hij zo langzaamaan te oud wordt om met zijn moeder te knuffelen en zijn blik moet verruimen, stel ik hem voor eens een vriendinnetje te zoeken.

We bespreken de strategie: meisje meevragen naar de film, na afloop naar huis brengen, zeggen dat je het leuk vond met haar. Terwijl ik na een laatste nachtzoen zijn slaapkamer verlaat, roept hij me nog achterna.

„Mama?”

„Ja?”

„Zullen we samen naar de film?”

Joke Aartsen

    • Ik