De trailer: The Lone Ranger

Nu The Pirates of the Caribbean-reeks de overtreffende trap van fantasy heeft bereikt, gooien regisseur Gore Verbinski, producent Jerry Bruckheimer en ster Johnny Depp het over een iets andere boeg in The Lone Ranger; al heeft Depp als Tonto met zijn outfit – veel doorgelopen schmink en een dode vogel op zijn hoofd – veel weg van Captain Jack Sparrow. Wat minder komedie, romantiek en effecten, en wat meer avontuur en spanning, lijkt het idee. Tonto, de Native American Spirit Warrior, staat centraal, voor The Lone Ranger zelf lijkt alleen een bijrol weggelegd. De gemaskerde cowboy wordt gespeeld door Armie Hammer, die in zijn eentje de brallerige tweeling Winkelvoss speelde in The Social Network. Maar trailers kunnen als het om de rolverdeling gaat heel bedrieglijk zijn. Verwacht: zomer 2013 (PdB)