‘Call Me Maybe’, playbackten Epke, Ranomi en zelfs Mart Smeets

Op het Sportgala van de NOS van gisteravond werden onder meer Kromowidjojo en Zonderland onderscheiden. Maar er was ook die opmerkelijke ‘lipdub’ van Nederlandse topsporters die ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen deden. Ranomi en Epke doen mee, maar ook Wüst, Vos en zelfs Mart Smeets.

Op het Sportgala van de NOS van gisteravond werden onder meer Kromowidjojo en Zonderland onderscheiden. Maar er was ook die opmerkelijke ‘lipdub’ van Nederlandse topsporters die ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen deden. Ranomi en Epke doen mee, maar ook Wüst, Vos en zelfs Mart Smeets.

Het origineel van de Canadese zangeres Carly Rae Jepsen, dat in februari van dit jaar uitkwam, een dikke hit werd en zelfs in de Top 2000 debuteert:

… en de video met de playbackpogingen van onze topsporters, die gisteren langskwam tijdens het gala:

En hier de versie van de Amerikaanse olympische zwemploeg.