Correcties en aanvullingen

MiG-27

In het fotobijschrift bij het artikel Russisch beroepsleger laat sovjetgarnizoen verpauperen (6 december, pagina 12 en 13) is sprake van een Soechoj-jachtvliegtuig. Dit is niet juist. Het is een MiG-27.

Houtpellets

In het artikel Naleving regels cruciaal (14 december, pagina 29) is sprake van het bijstoken van kolencentrales met houtpallets. Dit is niet juist. Het gaat om een brandstof, die wordt geschreven als ‘houtpellets’.

Bianca Stigter

Bij het artikel Misschien speelden ze indiaantje (15 december, pagina 28 en 29) ontbreekt de auteursnaam. Het is geschreven door Bianca Stigter.

Brendan Rogers

In het artikel Hollandse trainer allang niet meer zo’n sterk merk (17 december, pagina 22) is sprake van Liverpooltrainer Brandon Rogers. Hij heet Brendan Rogers.