Kidsflits

Pictured: Edmund (SKANDAR KEYNES, right) comes face to face with Aslan in a scene from THE CHRONICLES OF NARNIA: THE LION, THE WITCH AND THE WARDROBE, directed by Andrew Adamson. Distributed by Buena Vista International. THIS MATERIAL MAY BE LAWFULLY USED IN MEDIA ONLY TO PROMOTE THE RELEASE OF THE MOTION PICTURE ENTITLED "THE CHRONICLES OF NARNIA: THE LION, THE WITCH AND THE WARDROBE" DURING THE PICTURE'S PROMOTIONAL WINDOWS. ANY OTHER USE, RE-USE, DUPLICATION OR POSTING OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED WITHOUT THE EXPRESS WRITTEN CONSENT OF WALT DISNEY PICTURES & WALDEN MEIDA. AND COULD RESULT IN LEGAL LIABILITY. YOU WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY CLAIMS, DAMAGES, FEES, COSTS, AND PENALTIES ARISING OUT OF UNAUTHORIZED USE OF THIS MATERIAL BY YOU OR YOUR AGENTS. THE CHRONICLES OF NARNIA, NARNIA, and all book titles, characters and locales original thereto are trademarks of C.S. Lewis Pte Ltd. and are used with permission. © DISNEY ENTERPRISES, INC. and WALDEN MEDIA, LLC. All rights reserved. NOT APPROVED FOR INTERNET USE. APPROVED FOR PRINT OUTLETS ONLY.
Pictured: Edmund (SKANDAR KEYNES, right) comes face to face with Aslan in a scene from THE CHRONICLES OF NARNIA: THE LION, THE WITCH AND THE WARDROBE, directed by Andrew Adamson. Distributed by Buena Vista International. THIS MATERIAL MAY BE LAWFULLY USED IN MEDIA ONLY TO PROMOTE THE RELEASE OF THE MOTION PICTURE ENTITLED "THE CHRONICLES OF NARNIA: THE LION, THE WITCH AND THE WARDROBE" DURING THE PICTURE'S PROMOTIONAL WINDOWS. ANY OTHER USE, RE-USE, DUPLICATION OR POSTING OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED WITHOUT THE EXPRESS WRITTEN CONSENT OF WALT DISNEY PICTURES & WALDEN MEIDA. AND COULD RESULT IN LEGAL LIABILITY. YOU WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY CLAIMS, DAMAGES, FEES, COSTS, AND PENALTIES ARISING OUT OF UNAUTHORIZED USE OF THIS MATERIAL BY YOU OR YOUR AGENTS. THE CHRONICLES OF NARNIA, NARNIA, and all book titles, characters and locales original thereto are trademarks of C.S. Lewis Pte Ltd. and are used with permission. © DISNEY ENTERPRISES, INC. and WALDEN MEDIA, LLC. All rights reserved. NOT APPROVED FOR INTERNET USE. APPROVED FOR PRINT OUTLETS ONLY.

The Chronicles of Narnia: the Lion, the Witch and the WardrobeHet wordt een latertje, maar voor oudere kinderen is Narnia best het opblijven waard. De kerstproductie naar de met christelijke boodschappen doordrenkte boeken van C.S. Lewis gaat over de tocht van vier kinderen door het achter een kast verborgen land Narnia. Daar is het Harry Potter plus Tolkien plus Griekse mythologie plus Hans Christian Andersen. Zaterdag, SBS 6, 20.00-22.50 uur

Kerst met Linus

Jeugdserie over het 8-jarige jongetje Linus die woont in het Noorse dorpje Svingen. Hij beleeft kerstige avonturen, en speelt in de sneeuw. Zondag, Ned. 3, 07.21-07.45 uur

Z@PPBios: Rafiki

(Christian Lo, 2009)Noorse film over drie dorpsvriendinnen van tien. Naisha verdwijnt op een dag uit het asielzoekerscentrum, Julie en Mette gaan op zoek. En ze beleven talloze avonturen.

Zondag, Ned. 3, 15.30-16.40 uur