cabaret

Schudden: We vieren het maar. Tournee t/m 6/6. hekwerk.nl.

NRC HandelsbladTreffende slices of life, allemaal gespeeld door hetzelfde tweetal, zonder verkledingen en zonder opzichtige stemverdraaiingen [...] Van dit alles hebben de mannen [...] een doldraaiende mallemolen gemaakt, die weliswaar vooral op de lach mikt, maar soms ook een beetje weemoed toelaat. ****

TrouwEmiel de Jong en Noël van Santen hebben [...] weer van alles uit de hoge hoed getoverd. Een bonte stoet mensen die je in al hun onvolkomenheid ziet, en dat maakt het vaak grappig, schrijnend én ontroerend. ****

de VolkskrantDe verhaallijn over de plannen om een café in Parijs te beginnen is nogal mager, terwijl dat de voorstelling juist een goede spanningsboog had kunnen bieden. Van het verhaal of de dialogen moet We vieren het maar het dus niet hebben. ***