‘Wat fijn dat u die vraag stelt’. watzegtivo.nl hit onder ambtenaren

De site watzegtivo.nl komt elke maand met actuele quotes van minister Opstelten. Foto screenshot watzegtivo.nl

Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie wordt vaak geïnterviewd en staat bekend om zijn vaste uitdrukkingen. De site watzegtivo.nl heeft ze verzameld en komt iedere maand met nieuwe quotes van de bewindsman.

Op watzegtivo.nl zijn de meest gehoorde uitspraken van Opstelten aanklikbaar. Enkele klassiekers zijn ‘Het antwoord is ja’ en ‘Het antwoord is nee’. De minister zegt ook geregeld dat iets “ongelooflijk belangrijk” is. Als Opstelten iets afkeurt, zegt hij vaak “Dat kan niet gewoon”. Een andere gevleugelde uitspraak: “Ik was not amused”.

De makers van de site noemen watzegtivo.nl “een eerbetoon aan de geweldige oneliners van onze eloquente minister van Veiligheid en Justitie”. Het ‘soundboard’ van de minister is een hit onder ambtenaren van Justitie, twittert onze redacteur Jeroen Wester:

Twitter avatar Jeroen_Wester Jeroen Wester “Geen vluggertje”. Een hit onder ambtenaren van het ministerie van Justitie, De soundboard van Ivo Opstelten. http://t.co/wLMKBICb