NRC Digitaal zoekt een ervaren webontwikkelaar

Stromen er bytes door je aderen? Kun je beter programmeren dan sollicitatiebrieven schrijven? En wil je niet bij een dertien-in-een-dozijn ICT-dienstverlener werken, maar bij een ambitieus en innovatief mediabedrijf?

Dan ben jij degene die we zoeken.

In het Nieuwe Media Team van NRC Digitaal ben jij degene die de informatie-architectuur vaststelt en doorontwikkelt. Daarnaast werk je met een team van webontwikkelaars aan applicaties en sites, waaronder nrc.nl, de digitale editie en de registratieservice.

We staan open voor experimenten, nieuwe toepassingen en nieuwe tools (wel overtuig je eerst je collega’s van het nut ervan). Je houdt nieuwe ontwikkelingen in de gaten en past ze toe.

In je CV komen de volgende termen voor: PHP, Python, MySQL, open source, linux, humor en GIT. Niet noodzakelijkerwijs in deze volgorde. Je hebt een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als webontwikkelaar.

NRC Digitaal is verantwoordelijk voor nrc.nl en de digitale verschijningsvormen van NRC Handelsblad en nrc.next. We maken daarbij gebruik van WordPress, Solr (op zoeken.nrc.nl), CAS en eigen ontwikkelde applicaties in PHP en Python.

Interesse? Stuur voor 18 januari je sollicitatie naar Christian ten Hoope (c.tenhoope@nrc.nl).

    • Christian ten Hoope