Grappen met de verborgen camera? Zo kan het ook

Na de grappen met de verborgen camera die we de laatste tijd zagen langskomen – spookverschijningen en lijken in een stilgevallen lift – zorgt deze voor het welkome evenwicht. Je prank kan luguber zijn, zoals die liftgeintjes, of vertederend, zoals deze.

Mistletoe

Na de grappen met de verborgen camera die we de laatste tijd zagen langskomen - spookverschijningen en lijken in een stilgevallen lift - zorgt deze voor het welkome evenwicht. Je prank kan luguber zijn, zoals die liftgeintjes, of vertederend, zoals deze.

Het drietal achter de grap bedacht het volgende: twee van hen, een jongen en een meisje, doen net of ze een enquête afnemen op een campus. De derde filmt. De vragenlijst gaat over Kerst en een van de vragen is: doe je mee aan de ‘mistletoe’-traditie? Dat is dat je de ander moet zoenen als jullie samen onder zo’n maretak staan. Na het antwoord, dat meestal ‘ja’ luidt, valt er plots zo’n plantje uit de lucht, aan een touwtje. Daad bij het woord, of niet?

En inderdaad, de meesten doen gezellig mee. Er volgen zelfs een aantal flinke zoenen. Al is één meisje er totaal niet van gediend.

    • Peter Zantingh