Docent met humor wekt in slaap gevallen student

Wie is er niet eens in slaap gevallen tijdens een college? Iedereen toch. Alleen als je zo moe bent dat je denkt in slaap te vallen, kan je bij deze docent beter achterin de zaal gaan zitten, en niet op de voorste rij.

Iedereen is toch wel eens in slaap gevallen tijdens een college? Maar als je zo moe bent dat je denkt in slaap te vallen, kan je bij deze docent beter achterin de zaal gaan zitten, en niet op de voorste rij.

Wie herinnert zich niet dat katterige gevoel na een nachtje doorhalen tijdens de studietijd? De volgende dag was het dan moeilijk je ogen open te houden tijdens college. Omdat je eigenlijk toch wel wist dat je het gevecht tegen de slaap ging verliezen, ging je uit voorzorg een beetje achterin de collegebanken zitten om daar rustig en ongestoord te kunnen knikkebollen.

Deze student heeft daar echter kennelijk niet bij stil gestaan. En kreeg vervolgens de schrik van zijn leven toen de docent hem opmerkte. Hij was in ieder geval klaarwakker.

    • Anouk Eigenraam