Medewerkers Nasa John Space Center doen een lipdub voor de feestdagen

De werknemers van het Nasa John Space Center in Houston (Texas) zijn normaal gesproken zo serieus bezig dat ze af en toe ook uit de band moeten springen. En dat doen ze dan ook vol overgave in een speciale lipdub voor de feestdagen.

Het Johnson Space Center is het centrum van de NASA voor bemande ruimtevaartactiviteiten, dat bestaat uit een complex van tientallen gebouwen op een oppervlakte van 650 hectare grond. Op het terrein huist onder andere het Mission Control Center dat alle Space Shuttle-missies aanstuurt en de activiteiten buiten het internationaal ruimtestation ISS. Het Space Center is verder vooral bekend van de uitspraak in ruimtefilms “Houston we have a problem”.

Maar misschien staat het Space Center straks ook wel bekend vanwege hun lipdub (een muziekclip van één continu shot, waarbij mensen meezingen, playbacken en dansen), die de HR-medewerkers speciaal voor de feestdagen hebben gemaakt. Op de muziek van The Script’s Hall of Fame gaan de werknemers helemaal los. Het is zo enthousiast; af en toe doet het een beetje denken aan stukjes uit The Office.

Misschien is het origineel toch beter…

    • Anouk Eigenraam