Handige dropjes

Ding

Kabelhouders

Bluelounge CableDrop, 9,95 euro

Wij snappen heus wel dat CableDrop twee aan elkaar geplakte Engelse woorden zijn, maar die dingetjes om je kabeltjes in vast te duwen, zien er ook echt uit als dropjes. Voor je het weet probeer je in een hongerige bui een plastic houdertje in je mond te proppen. De houders zijn reuze handig voor wie met een laptop werkt. Want altijd ben je op zoek naar de kabels die horen bij de kantoorplek. En die vallen, volgens de wet van Murphy, doorgaans op een moeilijke plek achter het bureau. Mag je weer charmant op handen en knieën onder het bureau waar te weinig wordt gestofzuigd. De houdertjes van CableDrop houden de stekkers op precies de juiste plek. De houders worden in zakjes van zes verkocht, in verschillende kleuren en zijn overal te bevestigen.