Opinie

    • Ik

Flyer

Inmiddels al een eindje in de vijftig, krijg ik op het station niet meer zo vaak – zeg maar gerust: praktisch nooit meer – folders en flyers uitgereikt voor disco’s, dance-events, McDonald’s-aanbiedingen en dergelijke. Maar vanmiddag kwam er opeens een meisje op me af dat me vriendelijk zo’n flyer in de hand drukte. Eerlijk is

Inmiddels al een eindje in de vijftig, krijg ik op het station niet meer zo vaak – zeg maar gerust: praktisch nooit meer – folders en flyers uitgereikt voor disco’s, dance-events, McDonald’s-aanbiedingen en dergelijke.

Maar vanmiddag kwam er opeens een meisje op me af dat me vriendelijk zo’n flyer in de hand drukte. Eerlijk is eerlijk: ik voelde me op slag een beetje jonger.

Totdat ik zag wat de tekst was: „Haarverlies is te behandelen.”

Kees van der Zwan

    • Ik