Movie Mashup: alle Hollywoodhits van 2012 verwerkt in één grote trailer

Ze deden het vorig jaar, dat was een succes. En dus dit jaar in de remake: Movie Trailer Mashup van The Sleepy Skunk. Groots, meeslepend en een feest der herkenning.

Liefst 182 filmhits uit Hollywood van dit jaar zijn vertegenwoordigd in deze gigantische aaneenschakeling van trailermomenten. En het mooie is: door middel van pienter montagewerk is een zekere verhaallijn te ontdekken. Deze staat wat verder uitgeschreven onder de video op YouTube.

De muziek onder deze megatrailer is in het eerste bedrijf een compositie door Philip Glass genaamd ‘Pruit Igoe’, gevolgd door ‘Tick Tick Boom’ van The Hives en het derde en laatste bedrijf wordt opgeleukt met ‘Outro’ van M83. Benieuwd naar welke films er allemaal in deze mashup verwerkt zijn? Hier vind je de complete lijst met tijdcode erbij vermeld.