Eredivisie domineert Goal van het Weekend

In het weekend van Lionel Messi was er voor de liefhebber gelukkig nog véél meer om van te genieten. Met veel kwaliteit uit de Eredivisie.

Maar we beginnen helemaal in Argentinië waar Carlos Sanchez (River Plate) enorm uithaalde. Ook Radamel Falcao toonde zijn rauwe klasse maar weer eens. Maar het was allemaal geen Guus Hupperts uit Limburg. Of Marco van Ginkel.

Uit de onderste amateurregionen van Engeland kwam deze schoonheid door ene Mike Evans (Greenalls) en Robinho creëerde met één vernuftige beweging zijn eigen 100 procent doelkans. Uit de Bundelsiga deze onwaarschijnlijke treffer van Juan Arango (Gladbach).

Maar ja, als je dan Rajiv van la Parra zag: goeie grutjes. Hij durfde het, deed het en dan vervolgens keihard de meester zelf omver springen. Klasse.

En het origineel, inclusief schaar: