Correcties en aanvullingen

Consumentenelektronica

In het artikel Philips is verdwaald (6 december, pagina 2), over het prijskartel voor beeldbuizen voor tv’s en computers, staat dat CEO Frans van Houten van Philips tussen 1996 en 2002 de eindverantwoordelijke was voor onder meer de regio Azië. Hierbij moet worden aangetekend dat Van Houten de divisie ‘consumentenelektronica’ in onder meer die regio bestuurde. De beeldbuizen vielen onder de divisie ‘componenten’.

GEM

In het artikel Broere Foundation toch in museum (6 december, pagina 23 ) staat dat de prijsuitreiking van kunstprijs The Vincent en een overzichtstentoonstelling van de Monique Zajfen Collectie, met werken van onder anderen Damien Hirst en Marlene Dumas, zullen plaatsvinden in Gent. Bedoeld is: in GEM, het museum voor actuele kunst in Den Haag. Eind volgend jaar of begin 2014 zullen de eerste werken in Den Haag te zien zijn.