Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Cultuur

Verwoesting op de Filipijnen

Een paar dagen geleden brachte een reeks foto's op deze site al in beeld hoe tyfoon Bopha in het begin van de week had huisgehouden op de Filipijnen. De afgelopen dagen werd echter pas echt duidelijk hoe immens de schade voor de zuidelijke eilanden van het land was. Zeker 546 mensen vonden volgens persbureau AFP de dood als gevolg van de tyfoon. Een serie luchtfoto's laat goed zien hoe groot de verwoesting is: windhozen en modderstromen hebben hele woonwijken en bossen met de grond gelijk gemaakt.
AFP / Jay Morales
AFP / Jay Morales
AFP / Jay Morales
Reuters / Jay Morales
AP / Malacanang Photo Bureau
Foto AP / Malacanang Photo Bureau.
AFP / Ted Aljibe
AFP / Ted Aljibe
Reuters / Jay Morales
AFP / Jay Morales
AFP / Ted Aljibe
AFP / Jay Morales