Kijken: Brazilianen bedenken nieuwe grap met stilgevallen horrorlift

Vorige week werd het spookachtige meisje dat plots verscheen in een stilgevallen lift een wereldwijde internethit. De Braziliaanse televisiemakers achter die griezelige grap hebben wat nieuws bedacht: het meisje uit The Ring is ingeruild voor een zombie. En waarom ook niet?

http://youtu.be/MxbZgB5UNO8

Vorige week werd het spookachtige meisje dat plots verscheen in een stilgevallen lift een wereldwijde internethit. De Braziliaanse televisiemakers achter die griezelige grap hebben wat nieuws bedacht: het meisje uit The Ring is ingeruild voor een zombie. En waarom ook niet?

De opzet is hetzelfde: niets vermoedende mensen stappen in een lift en krijgen bezoek van een grafkist die met veel gestuntel door begrafenisondernemers wordt neergezet. En ja, dan krijgt de lift last van weer zo’n storing… Over smaak valt te twisten.