Correcties en aanvullingen

Risico op armoede of sociale uitsluiting

In het artikel Armoede in Europa stijgt door crisis (4 december, pagina 3) staat dat 10 procent van de Tsjechische, 11 procent van de Nederlandse, 13 procent van de Oostenrijkse en 13 procent van de Deense burgers risico loopt op armoede of sociale uitsluiting. Dit moet zijn: 15 procent van de Tsjechische, 16 procent van de Nederlandse, 17 procent van de Oostenrijkse en 19 procent van de Deense burgers.

Participatiewet

In het artikel Deze maatregelen gaan waarschijnlijk door (4 december, pagina 7) staat dat de Participatiewet arbeidsgehandicapten, jonggehandicapten en mensen in sociale werkplaatsen onderbrengt in één regeling. Dit moet zijn: bijstandgerechtigden, jonggehandicapten en mensen die nu nog recht hebben op een beschutte werkplek.