Besparen in dure maanden

Website

Geld & Recht

geldenrecht.nl

Of je leven leuker wordt door steeds te zoeken naar de goedkoopste verzekeraar, bank, provider, hypotheekverstrekker, auto of winkel, is nog maar de vraag. Maar in en na de dure decembermaand zul je niet de eerste zijn die alle kosten op een rijtje zet.

Geldenrecht.nl is misschien niet de meest bruisende site, het is wel een erg handige site voor mensen die op zoek zijn naar besparingen en tips voordat ze bijvoorbeeld een verzekering gaan afsluiten. Op de site vind je informatie over waar je de hoogste rente krijgt en welke internetaanbieders de beste deals hebben.

Erg fijn is ook de rubriek ‘Als beste getest’. Wie bakt de lekkerste oliebollen, welke e-bike rijdt écht goed en welke auto is het zuinigst? En wat is de mooiste kunstboom? Op de site lezen we dat we dan moeten kiezen voor de Swiss Forest Pine (circa €75 via www.kerstboom.nl), die de stevigste constructie heeft. Nadeeltje: opzetten duurt dik tien minuten, iets langer dan bij de andere testbomen.