Uitgeprocedeerde asielzoekers wonen nu in een kerk

NOVUM40:ASIELZOEKERS IN KERK:AMSTERDAM;03DEC2012-NOVUM. Foto, Asielzoekers in de kerk. AMSTERDAM - De uitgeprocedeerde asielzoekers die vrijdag het tentenkamp in Amsterdam moesten verlaten, kunnen de komende tijd terecht in een gekraakte kerk in Amsterdam-West. Dat maakte een groep genaamd De Vluchtkerk zondagavond bekend. Op uitnodiging van steungroep De Vluchtkerk hebben de illegalen de kerk betrokken, om die als uitvalsbasis te gebruiken gedurende de komende weken. Het gaat om ongeveer 80 uitgeprocedeerde asielzoekers die, nadat hun tentenkamp werd ontruimd, bij elkaar bleef.Novum/rvz/str.Rein van Zanen
NOVUM40:ASIELZOEKERS IN KERK:AMSTERDAM;03DEC2012-NOVUM. Foto, Asielzoekers in de kerk. AMSTERDAM - De uitgeprocedeerde asielzoekers die vrijdag het tentenkamp in Amsterdam moesten verlaten, kunnen de komende tijd terecht in een gekraakte kerk in Amsterdam-West. Dat maakte een groep genaamd De Vluchtkerk zondagavond bekend. Op uitnodiging van steungroep De Vluchtkerk hebben de illegalen de kerk betrokken, om die als uitvalsbasis te gebruiken gedurende de komende weken. Het gaat om ongeveer 80 uitgeprocedeerde asielzoekers die, nadat hun tentenkamp werd ontruimd, bij elkaar bleef.Novum/rvz/str.Rein van Zanen Novum REIN VAN ZANEN