Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Voetbal

Mulenga schaart zich tussen Messi en Ronaldo met de Goal van het Weekend

Tsja die Jacob Mulenga. Eerst maar even kijken naar wie er allemaal in de buurt kwamen van zijn golazo.

Joel Campbell, een Costa Ricaan van Arsenal die dan weer is uitgeleend aan Real Betis, gaf zijn visitekaartje af. Kan ook gezegd worden van Stephen Gleeson (MK Dons). En wat te denken van de vrije trap van Tomoaki Makino (Urawa Reds)?

Het was een heel vervelend weekend voor PSV’ers maar die van Jeremain Lens, zo hé. Lionel Messi, de koning van de kleine ruimtes, maakt het dan ook nog fraai af. En Cristiano Ronaldo tekende op karakteristieke wijze voor zijn 167ste goal voor Real Madrid.

Maar goed, Messi en Ronaldo ten spijt, er is maar één Jacob Mulenga. En die speelt in de Eredivisie. Omdat ie zo mooi is: