Kijktips

Film

Fast & Furious. (Justin Lin, 2009, VS).

Vierde deel uit de populaire serie straatracefilms, waarin de vier helden uit deel één weer herenigd worden: snelheidsduivel en harde jongen Dom (Vin Diesel), FBI-agent Brian (Paul Walker) en stoere vrouwen Mia (Jordana Brewster) en Letty (Michelle Rodriguez), die niet bang zijn voor een beetje vet onder hun nagels. Doms terugkeer naar Los Angeles wordt gemotiveerd door een wraakverhaal waarin hij het opneemt tegen een bende drugdealers. Voor liefhebbers van opgevoerde auto’s, actie en destijds nog experimentele special effects.Veronica, 20.30-22.40u.

Informatief

Voetbal, Keek en Kibbeling.

De komende twee weken zendt de EO elke werkdag deze docusoap uit over een aantal inwoners van Bunschoten-Spakenburg. In het voormalige vissersdorp spelen waarden als hard werken en familie nog steeds een grote rol, maar maatschappelijke veranderingen zijn ook hier niet onopgemerkt gebleven. Twee keer per jaar is het dorp tot op het bot verdeeld. Dan spelen de twee voetbalclubs tegen elkaar. De ene helft van het dorp is blauw (SV Spakenburg), de andere is rood (IJsselmeervogels). Ook bij de hoofdpersonen is deze deling duidelijk merkbaar.Ned.1, 19.25-20.00u.

Amusement

Love in the wild.

„Zestien good looking singles zoeken in een ruig landschap tijdens grensverleggende dates naar hun true match. Allen springen in het diepe omwille van de liefde. Froukje de Both presenteert dit ultieme liefdesavontuur.” RTL5, 20.30-21.30u.

Penoza.

Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis. Daar wacht ook Berry, om Irwans geheugen hardhandig op te frissen. Ned.3, 23.10-00.00u.