CD POP

Come Together. Kane.Label: Universal

NRC Handelsblad

[Zanger Dinand] Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen ontstijgen de eigen stereotypen. [-] What Doesn't Kill You Makes You Stronger is ondanks het cliché een indrukwekkend nummer met warmbloedig gospelkoor. Woesthoff houdt zijn stem mooi onder controle, hij zingt hoger en strakker [-]. Voor ieder nummer werd een eigen vorm bedacht: inventief en gewaagd. ****

Het Parool

Nog altijd is het alsof je naar de winnaar van de Haagse schoolbandcompetitie luistert. De op U2’s leest geschoeide songs zijn bondiger en afgemetener dan op eerdere platen, maar Woesthoff zingt onverminderd alsof ie tijdens het opnameproces nodig moest poepen. **

BN/De Stem

Titelsong Come Together en Don't Wake Up Dead behoren tot het beste en het meest eigengereide dat Kane ooit voortbracht.