Zo reageer je als je ontdekt dat je 225 miljoen euro hebt gewonnen

Hoe reageer je wanneer je ontdekt dat je de prijswinnaar bent van een jackpot van 588 miljoen dollar bent? Een beveiligingscamera van een tankstation in Maryland registreerde deze week hét moment dat het leven van een Amerikaanse man op zijn kop zette. Hier het gifje:

Nadat de man beseft dat hij in één klap multimiljonair is vraagt hij de werknemers van het tankstation om bevestiging. Vervolgens laat hij zijn ticket aan de andere mensen in de winkel zien en loopt hij weg. Fijn detail dat helaas niet te zien is in onderstaande video: nadat de man de winkel uitgerend is komt hij nog terug om zijn benzine te betalen, meldt ITV.

De man is één van de winnaars van de US Powerball loterij. De jackpot van omgerekend ruim 450 miljoen euro moet hij dus delen met een andere man. De loterij heeft nog niet bevestigd dat bovenstaande man daadwerkelijk de winnaar is. Hij heeft echter nog 180 dagen om zijn prijs te claimen.

Bekijk de korte reportage van ABC News in Maryland met meer beelden van de winnaar en zijn reactie

[gifje via Gizmodo]