Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Correcties en aanvullingen

Muzieklessen in Oostburg in een ander pand

In het artikel Het wordt stil in de muziekschool (19 november, pagina 9) staat dat de muziekschool van het Zeeuwse Oostburg volgend jaar sluit. Dit is niet juist. Het gebouw gaat wel dicht, maar de muzieklessen worden ondergebracht in een ander pand.

Scheulderman en Avsaroglu

In het artikel Hoe lang bestaat de freelancer nog? (26 november, pagina 32) is sprake van Antoinette Scheulderman en Arman Avrasoglu. Ze heten Antoinnette Scheulderman en Arman Avsaroglu.