FC Twente profiteert niet van misstap koploper PSV

Het team van Steve McClaren stelde teleur, thuis tegen PEC Zwolle: 2-2.

ROTTERDAM. FC Twente heeft gisteren verzuimd op gelijke hoogte te komen met koploper PSV, dat verloor van Vitesse. De club uit Enschede kwam op eigen veld niet verder dan een gelijkspel tegen het laag geklasseerde PEC Zwolle: 2-2. Dusan Tadic scoorde net na rust uit een strafschop voor FC Twente, maar Denni Avdic en Joey van den Berg zorgden voor een verrassende 2-1 voorsprong voor Zwolle. Luc Castaignos voorkwam in blessuretijd een blamage voor de thuisploeg. Trainer Steve McClaren van FC Twente was teleurgesteld over het spel van zijn ploeg. „Soms speel je niet goed door omstandigheden, maar dan is het zaak om mentaal goed te zijn. Bij ons lukte dat vandaag niet. De kwaliteit ontbrak om deze wedstrijd te winnen. We zijn absoluut niet in vorm. Het grootste probleem is dat we te weinig scoren.Het moet veel beter.” NRC