Derde nederlaag van het seizoen voor Real Madrid

Het sterrenteam van José Mourinho ging met 1-0 onderuit bij Real Betis.

Rotterdam. Real Madrid heeft zaterdag in de Primera Division verloren op bezoek bij subtopper Real Betis. Het was de derde nederlaag van het seizoen voor de ploeg van de Portugese coach José Mourinho. Benat maakte na zeventien minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. De thuisploeg hield in het vervolg van het duel met pijn en moeite stand. De ‘Koninklijke’ blijft derde, met 26 punten. De achterstand op koploper FC Barcelona (dat gisteravond laat speelde) is na dertien speelrondes fors, stadgenoot Atlético Madrid staat tweede. Nummer vier Málaga rekende eenvoudig af met Valencia: 4-0. De club heeft maar vier punten achterstand op Real Madrid. Valencia moet genoegen nemen met een plek in de middenmoot. Novum