Bizarre calamiteiten en een beauty in Goal van het Weekend

Een dynamische editie dit keer met een veldspeler die in de laatste minuut een penalty stopt en een fantastisch eigen doelpunt. En Dr. Alban dus.

Beginnen we in Brazilië met deze puntgave vrije trap van Bernard (Atl. Mineiro). Nermin Jamak van het Bosnische Zeljeznicar neemt ‘m geweldig op de pantoffel en we weten niet wat leuker is bij de treffer van Adlene Guedioura (Forest): de goal of het commentaar.

Middenvelder Felipe Melo - u weet wel, van die rode kaart tegen Oranje op het WK 2010 - behield de drie punten voor Galatasaray door in de laatste minuut een strafschop te stoppen nadat de keeper met rood moest vertrekken. Nog meer moois uit blessuretijd: Nikola Ignjatijevic (Zorja) uit Oekraïne maakt een geweldige goal in de laatste minuut, alleen wel in eigen doel.

Het meest ongelofelijk was de enorme uithaal van Thabo Matlaba. De Zuid-Afrikaanse verdediger (!) van Orlando Pirates aan het werk, Dr. Alban met de muziek: