Uitgesproken

Nederland, Amsterdam, 08-11-2011 Foto: Bram Budel. Televisie presentatrice Jojanneke van den Berge met voorbijgangers op het Leidseplein in Amsterdam. Ze was verslaggeefster bij Pownieuws en heeft nu een eigen programma Powlitie waar met een verborgen camera criminelen worden gepakt. foto: Bram Budel
Nederland, Amsterdam, 08-11-2011 Foto: Bram Budel. Televisie presentatrice Jojanneke van den Berge met voorbijgangers op het Leidseplein in Amsterdam. Ze was verslaggeefster bij Pownieuws en heeft nu een eigen programma Powlitie waar met een verborgen camera criminelen worden gepakt. foto: Bram Budel Bram Budel

Ik word het nieuwe sausje van Jack.

Jojanneke van den Berge in De wereld draait door (VARA) over haar transfer van PowNews naar Jack Spijkermans spelprogramma Wat vindt Nederland? (RTL 4).