Zo blijf je op de apenrots

Boek

Onbeperkt Houdbaar

Jeroen Busscher, 16,95 euro

Zonder moeite werken ze avonden door, gaan alle belangrijke borrels af en zijn dan toch de volgende dag weer fris op het werk, terwijl jij om zes uur bij partner en kinderen wordt verwacht achter een bord hutspot. Hoe zorg je dat je niet keihard voorbij wordt gehold door de jonge werknemers vol energie en nieuwe ideeën? Jeroen Busscher schreef er een boek over. Want je kunt nu lekker hoog op de apenrots zitten, als straks alles met sociale media moet, loop jij weer achter op de jeugd. Busscher pleit voor een rol van zogeheten constructief opportunisme. Zorg dat je onvervangbaar bent. En dan komt het aan op organiseren en overtuigen. Je hoeft niet alle nieuwe dingen te kunnen, zolang je anderen kunt aanzetten tot grotere prestaties. Want hoe fris ze ook zijn, die jonkies kunnen nog veel van je leren.