Musical

None

Hij geloof in mij, Joop van den Ende producties. In Theater Delamar, Amsterdam. Inl: musicals.nl

NRC HandelsbladMartijn Fischer is in de hoofdrol van Hij gelooft in mij, de musical over volkszanger André Hazes, één en al geloofwaardigheid. En zo respectvol als Fischer zijn rol speelt, is ook de musical zelf. Van een makkelijke Hazes-sing along is geen sprake. In de genuanceerde regie van Ruut Weissman is hier meeslepend muziektheater gemaakt. ****

De VolkskrantHij gelooft in mij is [...] eerder een toneelstuk met liedjes, dan een spectaculaire show: eerder neigend naar kleinkunst, dan naar entertainment. Vanuit die bescheidenheid is iets groots verricht. *****

Het ParoolDe ontroering, die al in het begin werd ingezet, is een boog die de hele voorstelling overspant. Ook de ensemblescènes waarin de dronken crises van Hazes worden verbeeld, doen daaraan mee. Hij gelooft in mij is schitterend verteld en schitterend uitgevoerd. *****