Kidsflits

None

Intocht Sinterklaas 2012Sint en zijn Pieten komen dit jaar aan in Roermond. Als alles goed gaat tenminste; de stoomboot is stuk en dus wordt de tocht vanuit Spanje met een klein bootje ondernomen. Daar pasten de cadeautjes voor pakjesavond niet in. En waar is het paard eigenlijk?

Zaterdag, 12.00-13.20 uur

Jong talent: In muziek. Eerste aflevering van vijfdelige serie over vijf kinderen met een talent voor muziek. Ze krijgen de kans een concert te geven met het Metropole Orkest en worden geholpen door een bekende artiest. Vanavond Polle van Genechten (13 jaar). Zijn zelf geschreven nummers begeleidt hij op piano, gitaar of ukelele. Hij krijgt een masterclass van Wouter Hamel. Zaterdag, Ned. 3, 19.20-20.00 uur

Het vosje en het meisje

Franse film uit 2007 over een klein meisje dat bevriend raakt met een vos en haar jongen. Van de regisseur van de documentaire March of the Penguins. Nederlands gesproken.Zondag, Ned. 3, 15.30-17.00 uur