Karin Swerink, hoofdredacteur vogue, en daarvoor glamour

Het mooiste gekregen cadeau: „Op de dag dat ik wist dat ik hoofdredacteur zou worden van Glamour heb ik mezelf een huidkleurige tas van Miu Miu gegeven. Ik was 34, wilde altijd al een designertas, en dit was het moment. Dan maar drie maanden macaroni en pindakaas eten.”

Het mooiste gegeven cadeau: „Vorig jaar heb ik mijn dochter voor haar zestiende verjaardag Chanel-oorbellen gegeven. Ik moet er wel bij zeggen dat zulke cadeaus niet gebruikelijk zijn in ons gezin.”

Nederland, Diemen, 05-12-2011 De hoofdredactrice van de nederlandse Vogue die in 2012 in Nederland moet gaan verschijnen Karin Swerink, in de lege ruimte wat haar kantoor moet worden met een flyer en een stapel internationale vogue's. foto: Bram Budel
Nederland, Diemen, 05-12-2011 De hoofdredactrice van de nederlandse Vogue die in 2012 in Nederland moet gaan verschijnen Karin Swerink, in de lege ruimte wat haar kantoor moet worden met een flyer en een stapel internationale vogue's. foto: Bram Budel Bram Budel