Fifty Shades of Grey, voorgelezen met de stem van vijftig beroemdheden

Brock Braker, 'The Man of a Kajillion Voices'.
Brock Braker, 'The Man of a Kajillion Voices'. Brock Braker, 'The Man of a Kajillion Voices'.

Christopher Walken, Robert De Niro, Elmo, Peter Griffin, Kermit, George W. Bush en Homer Simpson. Allemaal lezen ze een stukje uit Fifty Shades Of Grey voor. Nou ja, allemaal worden ze al voorlezende geïmiteerd door grappenmaker Brock Baker.

Baker, die zichzelf ‘The Man of a Kajillion Voices’ noemt, doet in totaal vijftig verschillende imitaties in iets meer dan acht minuten. Wellicht ten overvloede om dit erbij te vermelden, maar Fifty Shades Of Grey is bepaald geen kinderboek. Ook de taal die in het filmpje langskomt is daarom, ehm, voor volwassenen. En misschien niet voor op kantoor.

Als bonus: deze 29 foto’s van mensen die het boek in het openbaar lezen. Let vooral op de jongen op foto 3.