o e p r o e p sint r k l a a s

None

Maak iets lekkers voor SinterklaasWin je naam in chocoladeletters!

Wie zoet is krijgt lekkers, zegt het lied. Speciaal lekkers. Pepernoten, suikergoed, marsepein, borstplaat, chocoladeletters, banketstaaf… jammie. Sinterklaas brengt niet alleen cadeautjes maar ook snoep. Waar zou de Sint zelf het liefst van smikkelen? Het paard krijgt altijd een wortel maar de Sint krijgt nooit iets.

Bedenk daarom een recept voor Sinterklaas. Waar zou de goedheligman van houden? Waar kun je hem midden in de nacht voor wakker maken? Het hoeft niet zoet te zijn. Hartig mag ook. Misschien houdt de Sint wel meer van pizza dan van pepernoten, meer van macaroni dan van marsepein en meer van saucijzenbroodjes dan van banketstaaf. Of zou hij zelf alleen maar heel gezonde dingen eten, omdat hij in goede conditie moet zijn om op zijn paard over al die daken te gaan? En de Pieten? Die moeten ook goed eten

Bedenk iets lekkers voor de Sint en zijn team. Stuur het ons toe, dan win jij misschien, jawel, je naam in chocoladeletters! Je mag schrijven, tekenen, fotograferen, knippen, plakken, kleien als het resultaat er maar lekker uit ziet.

Stuur je inzending voor 3 december naar kinderpagina@nrc.nl of naar Kinderpagina NRC Handelsblad. Zet erbij dat het om de Sinterklaasprijsvraag gaat en vergeet niet om je naam, leeftijd en adres op je inzending te zetten!!!

Mail naar kinderpagina@nrc.nl of stuur naar Kinderpagina CS NRC Handelsblad, Postbus 8987, 3009 TH in Rotterdam.