Boekenfoto: ‘The Enlightenment’ (vervolg)

Op vrijdag 19 oktober publiceerde NRC Boeken deze blog met een ‘boekenfoto’ van een boekenlamp, toepasselijk ‘The Enlightenment’ genaamd. De lamp bleek niet meer verkrijgbaar. Na enthousiaste reacties op onze Facebookpagina, is de bedenker van de lamp een crowdfundingsactie begonnen om de lamp weer in productie te krijgen.

Hans Meiboom, de eigenaar van studiomeiboom en bedenker van de lamp, benadrukt in een mail aan NRC Boeken dat hun crowdfundingsactie een direct gevolg is van die enthousiaste reacties op de Facebookpagina van NRC Boeken. De Facebookfoto van de lamp kreeg 602 ‘likes’ en meer dan veertig mensen reageerden op de foto.

De boekenlamp is redelijk kostbaar: 80 euro. Hans Meiboom zegt de eerste 500 ‘investeerders’ te willen belonen met een korting van 20 euro. Op Light Up Your World vindt u meer informatie en kunt u, mocht u geïnteresseerd zijn, de boekenlamp bestellen.

Op onze Facebookpagina is de crowfundingsactie van studiomeiboom ook al aangekondigd. En weer zijn er enthousiaste reactie. Zoals van Gerda van der Heyde, een van onze volgers. In reactie op het nieuws schreef zei: ‘Besteld!!!’

 

 

 

    • Roderick Nieuwenhuis