Zlatan verslaat Engeland met vier goals. Inclusief deze wereldgoal

Zweden won vanavond met 4-2 van Engeland in een oefenduel. En dat kwam allemaal door Zlatan Ibrahimovic, die de vier goals van Zweden voor zijn rekening nam. En dan was de vierde goal ook nog eens een wereldgoal.

Zlatan maakt zijn wereldgoal nadat de doelman van Engeland ver uit z’n doel was gekomen en de bal wegkopte, waarna Ibrahimovic een stukje terugloopt en met een fabuleuze omhaal de bal over zo’n twintig meter in het doel werkte.

http://www.youtube.com/watch?v=EQhuE3b_GBU&feature=youtu.be

Zlatan zette Zweden na twintig minuten op voorsprong, maar Engeland zou voor rust met 1-2 voor staan. In het laatste kwartier draaide Ibrahimovic de wedstrijd alsnog volledig om en zou hij nog drie keer scoren.

    • Pim van den Dool